Perishable Circumspection

It Could Be Olaus.

Spännande jobb

Det finns så många spännande jobb som säkert skulle vara intressanta att pröva på. Ett sådant jobb skulle bara att vara arkitekt i Stockholm. Ja det vore väldigt kul tycker jag. Det verkar vara så intressant och givande på något sätt, har inte så stor koll på det. Men det är en ide som jag har. Känner några som jobbar som arkitekt och som tycker att det är väldigt kul så det är ju därifrån som jag fått det kanske.

Finns så mycket som verkar kul

Ja det finns så många olika typer av jobb som verkar roliga och som skulle vara intressanta att pröva på och jobba med.
Det hade varit härligt om man fick prova på lite allt möjligt innan man bestämde sig för vad det är man vill plugga så att man vet med säkerhet vad det är man vill göra. Och det är ju så mycket lättare om man har fått prova på det och jobbat med det ett tag.
Så det är något som jag skulle ha velat, tror det hade varit lättare att veta då vad det är man tycker är kul och vad det är som verkar passa en bäst. För ibland så kan man ha en ide om vad man tror ett jobb innehåller och man kanske tror att det är intressantare än vad det egentligen är. Så det är nog bra att prova på det innan man bestämmer sig så att man vet vad det är man vill göra och vad det är man plugga och sen jobba med.

Så det är bra att man i många skolor får praktisera på olika ställen för att på det sättet pröva sig fram och se vad det är man kan tycka är intressant att jobba med. Det kanske är något som man inte trodde som man tycker är kul.