Perishable Circumspection

It Could Be Olaus.

Snyggt och fint

Det är så fint med putsade hus tycker jag, det är så fint och ser så rejält ut. Ja plus att det är hållbart, man behöver inte måla om lika ofta som när det är ett trähus. Så det finns många fördelar med att ha ett putsat hus. Ja det finns många företag som jobbar med det och det är ju bra. Man kan söka på " fasadputs Stockholm " och så får man upp dom företag som jobbar med det som man kan välja på.

Bra att kolla olika företag

Ja det är bra att man kollar med olika företag och ser vad som är deras specialitet eller så, så att man verkligen får det som man vill ha det. Kommer ihåg när jag bodde hemma så skulle vi göra om i vardagsrummet och då bodde vi i ett gammalt hus från 1901 så det var ju väldigt fint med högt i tak och djupa fönster och så vidare. Men då i alla fall så putsade dom väggarna i vardagsrummet. Det var så fint, de blev en jätte härlig känsla så det var verkligen toppen.
Så puts behöver inte bara vara utvändigt utan även på insidan, det är väldigt snyggt och man kan välja vilken färg man ska ha och så vidare. Ja det finns många saker som man kan göra och som gör att ens hem ser så fint och snyggt ut som man vill att det ska göra. 
Ja det är viktigt att man kan göra det på det sättet som man vill, det gör att man trivs bättre och det vill ju alla. Att man ska trivas bra och njuta av sitt hem.
Ja man kan göra på många olika sätt och det ä ju lite tjusningen med det att det inte blir så likt alla andra utan man får sin egen stil.